Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşın, edildim, erkek, eski, günlüğü, terk

Terk Edildim - Eski Erkek Arkadaşın Günlüğü

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Okurken kahkahalarınıza engel olamayacağınız bir romantik-komedi…
Sorun bende değil sende!

Bomboş bir ev…
Gardıroptaki boş askılar…
Kısa bir veda mektubu…

On yıllık kız arkadaşı Jane arkasında sadece bir mektup bırakıp Edward’ı terk etti Pılısını pırtısını toplayıp olabilecek en uzak yere, Tibet’e gitti Ona yazdığı mektupta “Sen kendini bıraktın, ben de seni bırakıyorum” diyordu Edward’ın önünde zorlu bir süreç var şimdi

Üç ay sonra Jane geri döndüğünde onu –eğer mümkünse- yeniden kazanmak için Bay Doğru’ya dönüşmesi gerekiyor Spordan diyete, cilt bakımından son moda trendi giysilere her şeye razı, her şeyi yapmaya da… Yeter ki Jane’in karşı koyamayacağı bir erkeğe dönüşebilsin Yeter ki kaybettiği aşkı yeniden kazanabilsin

Terk Edildim - Eski Erkek Arkadaşın Günlüğü, okurken kahkahalarınıza engel olamayacağınız bir kitap

Bu kez kırılan kalp bir erkeğinki Ve kahramanımız kırık kalbini iyileştirmek için kendini baştan yaratmak zorunda…

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
14,29 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com