Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
austen, hayatımı, jane, mahvetti

Jane Austen Hayatımı Mahvetti

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

… Jane Austen’dan intikamımı almak için İngiltere’ye gidiyorum Ama en çok da mutlu son diye bir şey olmadığını ispatlamaya
Emma Grant, her şeyi daima kitabına uygun yapmıştır: saygın bir evlilik, iyi bir okuldaki saygın bir iş ve olmazsa olmaz iki de çocuk için uygun bir plan Hayat onun için fevkalade güzeldir, ta ki kocasını başka bir kadınla
yakalayana kadar
Emma bu olaydan sonra Austenvari romantik fikirlerinin aslında saçma hayaller olduğuna karar vermiştir Şimdi edebi idolüyle görülecek büyük bir hesabı vardır Böylelikle Austen’ın kayıp mektuplarının peşine düşen Emma, ilk aşkının ortaya çıkışıyla kendini yine Austenvari bir karmaşanın içinde bulur

Jane Austen Hayatımı Mahvetti, ihanete uğrayan ve sadakatin asıl anlamını çözen bir kadının hikâyesi

“İlginç Austen bilgileriyle çeşnilendirilmiş bu kitabı, mis kokulu bir fincan çay içer gibi okuyacaksınız
-BookPage

“Jane Austen Hayatımı Mahvetti günümü şenlendirdi! Büyüleyici ve eğlenceli; elimden bırakamadım
-Celeste Bradley

“Pattillo’nun başlıkta vadettiği kadar mizahi, romantik ve eğlenceli romanı, okunmaya değer bir kitap
-Kristine Huntley

“Pattillo, İngiltere’nin de bir karakter olarak yer aldığı enfes bir hikâye yaratmış” -Oklahoma Gazette

“Jane Austen Hayatımı Mahvetti, Jane Austen’ın hayatı ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler ile çağdaş bir romantik maceranın büyüleyici bir karışımı” -Austenprosecom

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
11,06 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com