Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
keçe

Keçe

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Keçe

Keçe

Kitap Hakkında
Keçe yaşayan bir sanattır, size yaratıcılığınızı ortaya çıkarma şansı verir Türlü renkler ve biçimler içinde kendinizi tuvalin başında renklerle
oynayan bir ressam gibi hissedersiniz Ayrıca insanlık tarihi boyunca geleneksel yöntemlerle işlenerek kullanılan yün keçe tümüyle doğal, sağlıklı
ve dayanıklı bir malzemedir
Bu kitapla, keçe yapım tekniklerini uygulamalı olarak öğrenme fırsatı bulacaksınız Evinizde tek başınıza kolaylıkla uygulayabileceğiniz bu
tekniklerle farklı dekoratif ürünlerin yanı sıra, çok hoş aksesuvarlar da yapabilirsiniz Değişik projelerin yer aldığı bu kitap size pek çok yaratıcı fikir
sunacak
¦ Islak ve Kuru Keçe Yapım Teknikleri
¦ Fotoğraflı Anlatım
¦ Çeşitli Aksesuvarlar
¦ Ev Dekorasyonu için Fikirler
¦ Keçe Takılar
¦ En Sık Karşılaşılan Sorunlar ve Çözümleri
Yazar Hakkında
Digna Fişekçi
1973 yılında Hollanda’da doğdu Eğitim hayatına İstanbul’da devam etmeye karar verdikten sonra 2003 yılında Mimar Sinan Üniversitesi, Sahne
Dekorları ve Kostümü bölümünden ön lisans diploması aldı İlgi duyduğu çeşitli sanat dallarında kurslara katıldı 2004 yılında Almanya’da ilk defa
keçeyle tanıştı Bu ülkede yaşadığı süre içinde çeşitli sanatçıların atölyelerinde eğitim aldı Türkiye’ye döndükten sonra büyük keçe ustası
Mehmet Girgiç ile çalıştı 2008 yılından bu yana keçe çalışmalarına profesyonel seviyede devam etti Yaklaşık 3 yıldan beri okullarda keçe dersi
vermekte olup sadece çocuklara değil, katıldığı TV programlarında yetişkinlere de keçeyi sevdirip, yaygınlaştırmaya çalışıyor
Bugüne kadar dört karma sergiye de katılan sanatçı, atölyesinde kurslar düzenlemektedir

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
24,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com