Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kaplan, seçme, yapıtlar

Kaplan! Kaplan! (Seçme Yapıtlar)

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu sefer Blake Hem de neredeyse çoğu yapıtından bir seçmeyle C Hakan Arslan yaptı çevirileri ve derlemeyi Hem de yıllar önce Kitap uzun, çok uzun bir müddet yattı bir takım çekmecelerdeki dosyalarda Sonra, Hakan, “Yahu yayınlasana şunu”, dedi Ben bile unutmuşum Blake’i Hatırladığım, böyle tuhaf ilimlere bulaşmış, gravürleriyle şiirlerini süsleyen, ayrıksı, hafif ucube, deli, karabasanlarla uğraşan, neredeyse sofu, koyu Hıristiyan falan bir şairdi Tabii bu hatırladığım ilk Masumiyet Şarkıları’nı falan okuduğum dönemden Neredeyse yirmi beş yıl olmuş Sonra, Hakan’ın derlemesini yeniden okudum Karşıma müthiş saf, iyilikle dolu, aydınlık, insan gibi bir insan çıktı Baca temizleyen çocuklardan, bu dünyanın insana kötü davrandığından, öyle olmaması gerektiğinden, kuzulardan, bulutlardan söz eden bir şair Okurken neredeyse kurum yutmuş gibi oldum, o karaşın, küçük, güzel gözlü oğlancıklar canlandı gözümün önünde Bir kez daha ne kadar adaletsiz bir yer olduğunu düşünüp, sinirlendim Blake’i yeniden keşfettim Belki siz de kendinizden bir şeyler bulursunuz bu Kaplan Şair’de

LY

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
15,39 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com