![]() |
Bir Apaçi Masalı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Apaçi MasalıBir Apaçi Masalı Dizüstü Edebiyat’ın son kitabı yine çok farklı, yine çok eğlenceli! “Masallar dinleyerek büyümeyen çocukların masal gibi hayatları olur” diyerek başladı yola ![]() Toprak kokusundan arabeske, gecekondu yaşamından barmenliğe, Alanya'dan İsveç'e ve dünyanın 80 ülkesine! Sosyal, sınıfsal, duygusal ne derdimiz varsa hepsini yaşamış ve “Apaçi” deyip de anlayamadığımız gençlerin hayatını modern bir masala dönüştürmüş Angutyus’la tanışıyorsunuz ![]() Sözlükçüleri ekrana kilitlemiş, binlerce okuyucuyu kendine bağlamış, hikâyesiyle efsane olmuş bir yazarla karşı karşıyasınız ![]() Bir Apaçi Masalı, “modern zamanların” bu absürd masalının ilk bölümü ![]() Sözlüklerden yorumlar Ekşi Sözlük Abartısız son yıllarda okuduğum en akıcı hikâye, tam bir hayat dersi ![]() Şu sıralar, tahminimce Türkiye'nin en çok okunan yazarı olsa gerek ![]() ![]() Bilen bilir, bağladı resmen hikayesi ![]() Fırtına gibi bir hayat yaşamış insan ![]() sebebi de çok kuvvetli bir kaleme sahip olmasındandır ![]() en ince ayrıntısına insindir ![]() ![]() Fazlasıyla "gerçek" bir masal ![]() ![]() ![]() Hikâyenin hepsini uzun bir zaman diliminde okudum ![]() Kör oldum, şu an kabartmalı klavyeyle yazıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kitabı çıksa da alıp okusak dediğim başarılı hikâyeler bütünü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnci Sözlük Adam 202 sayfayı tek satır atlamadan okuttu ya bana helal olsun, kitap yazsa üşenmeyip otuz kere okurum ![]() Sözlüğün en komik yazari MessininAyagi Adam nasıl yazıyorsa sabaha kadar okuyorum ![]() Şu sözlükteki en gerçek, en iyi yazar bu herif işte ![]() Uludağ Sözlük İnci Sözlük’te rekor kıran yazar ![]() ![]() ![]() Çok sağlam bir hikâye ![]() milyonlarca hikâye arasında kendini ifade edebilmiş sağlam bir hikâye ![]() kustah Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 10,97 TL |
![]() |
![]() |
|