Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayat, sensiz, yok

Yok Bana Sensiz Hayat

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yok Bana Sensiz Hayat

Yok Bana Sensiz Hayat

her şey, önüne geçilemeyen tek bir nedenle biter! adnan’la mine’nin durumunda da bu oldu yukarıdan birileri mine’nin ipini çekti, ruh balonunu patlatmaya karar verdi diyelim iyisi mi adnan pek bozuldu bu işe bir sabah birdenbire uyanmış, yok yok öyle değil, sanki günün orta yerinde, en sevdiği oyunu oynar üstelik de kazanırken, birden bir bacağı ya da kolu kopmuş gibi dengesini kaybetti

adnan, mine dışında birini sevmemişti hiç sevmesi gerekeceği de aklına gelmemişti üzgündü, kendini berbat hissediyordu mine’yi geri almalıydı ama nasıl? böyle şeylerden anlayan birine akıl sormak gerekti iyi de kim anlardı böyle şeylerden? insan ruhunun kederle imtihanından? azrail’in bize sormadan seçtiklerini geri alma i?inden?

yok bana sensiz hayat, aslı tohumcu’dan, bir aşk masalı bir dövüşme arzusuysa eğer aşk, bunu, kaleminden her daim kan damlayan birinden daha dokunaklı kim dile getirebilir!

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
5,25 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com