Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadın, şarap

Şarap Kadın

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şarap Kadın

Şarap Kadın

Ben özgürlüğüme sahip çıktım Yitirmek üzere olduğum ruhumu yeniden kazanmaya ant içtim İçimde bir çağlayan vardı coşup giden Bir daha kesinlikle çağlayanımı
kurutmayacaktım ve akışını değiştirmeyecektim
İşte bugün ben yeniden doğdum

Kış geceleri seni koynuma sokardım, üstünü açar da üşürsün diye yaz geceleri yine koynumdaydın çünkü adanın kekik kokan tepelerinden kopup, şarabından akıp gelmiştin, en güzel koku sendin biriciğim Ve biliyor musun, sen benim en anlamlı gizimdin Her sabah uyandığımda soluğunu duyumsamak, yürek atışını dinlemek, uyurken seni izlemek, sesini duymak yaşamayı tanımlıyordu bana
Eğer aşkı tarif ettirseler seni tarif ederdim

Bu romanda Şarap Kadın’ın gizemli yaşamı, Şemse Hanım’ın törelere boyun eğişi, gerçek bir anne ve baba sevgisinden yoksun büyüdüğünü düşünen Rüzgâr’ın aşkı sorgulayan ve suçlayan başkaldırısı, töre kurallarının yerine getirilmesinde görev üstlenen Kara adlı köpeğin ilginç serüveni, söylencesel ayrıcalığa sahip bir kentin masalımsı öyküsü, birbirlerini dağlayıp geçen âşıkların hikâyesi anlatılmaktadır

Belki bir dilekti, ömrünün son anına kadar, içinin onun ateşiyle yanmasını isteyişi
Şarap Kadın, aşka saygı duyan okurun romanıdır

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
17,85 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com