Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
debbie, kitap, macomber, seti

Debbie Macomber Seti (3 Kitap)

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Yumak Mutluluk
Kitapları bütün dünyada 140 milyondan fazla satan
ve birçok dile çevrilen DEBBIE MACOMBER,
yürek ısıtan romanı
Küçük Mucizeler Dükkânı’ndan
sonra yepyeni bir sayfa açıyor
* * *
Geçmişte yaşadıklarım bana şunu öğretti:
Hepimiz bu dünyaya, hayatımızı en iyi şekilde
yaşamak için geliyoruz ve inanın bana, hayat saklanarak,
umutsuzluklarla, pişmanlıklarla harcanamayacak
kadar kısa Dertler ve sıkıntılarla
boğuşurken her gün, bir öncekinin aynısı gibi
görünmeye başlıyor Oysaki her yeni gün kendi
mucizelerini de beraberinde getiriyor Hem de en
beklenmedik anlarda
* * *
Doğduğumuz andan itibaren hepimize birer yumak
iplik veriliyor; bundan mutluluğun desenlerini
örmek ise bizim elimizde…
* * *
Küçük Mucizeler Dükkanı
Kitapları bütün dünyada 140 milyondan fazla satan ve birçok dile çevrilen Debbie Macomber, yürek ısıtan romanlarıyla şimdi de Türkiye’de…

“Artık o eski tasasız kız değilim Yaşadığım her günün değerini biliyorum Çünkü hayatın ne kadar değerli olduğunu öğrendim… hiçbir şeyi, özellikle de hayatı hafife almaz oldum Artık hiçbir günümü boşa geçirmiyorum Çektiğim acıların karşılıklarının olduğunu öğrendim…”

Hayatın içinden dört güçlü kadın…
Küçük mucizeler, büyük umutlar
Ve dostluğun iyileştirici gücüne dair sımsıcak bir hikâye…

BU KİTAPTA MUTLAKA KENDİNİZDEN BİR ŞEYLER BULACAKSINIZ!

Bahçemde Yeşeren Umutlar
"
NEFES ALDIĞIMIZ SÜRECE HİÇBİR ŞEY İÇİN GEÇ KALMIŞ SAYILMAYIZ

Aradan uzun yıllar geçmişti Bu süre içinde yaralarım iyileşmiş, mutlu bir evliliğim ve iki çocuğum olmuştu Tüm bunlara bakıldığında her şey yolunda gibi görünüyordu ama iç dünyamda hissettiklerim bambaşkaydı…

Eksik kalan bir şeyler, geçmişime dair cevaplanması gereken sorular vardı Gidilmemiş yollara, gerçekleşmemiş hayallere duyduğum merak sürekli aklımı kurcalıyor, zamanı geri almak ve yarım kalan anıların kapılarını aralamak istiyordum

Yaşadığımız dünyanın iyi-kötü, acı-tatlı ne çok sürprizle dolu olduğunu anlatan, şaşırtıcı olduğu kadar etkileyici bir roman Debbie Macomber, Küçük Mucizeler Dükkânı ve Bir Yumak Mutluluk’tan sonra yeni kitabı Bahçemde Yeşeren Umutlar ile seriye bambaşka bir lezzet katıyor…"

Ürünün Resimleri:

Diğer:[*]Garanti Süresi (Ay) : 1

Piyasa Fiyatı - 09092012
53,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com