![]() |
Kozalak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() KozalakKozalak Dolunay, Bedir, Mıstık ve L ![]() onların ve diğerlerinin zorlu yaşam deneyimlerinde iz sürüyor ![]() Her biri dallarından düşmüş kozalaklar misali uzakta ve yalnızken bile yapraklarını açabilme gücünde… Her biri diğeriyle hayatta ve her biri var olabilme mücadelesinde ![]() ![]() ![]() Bomonti’nin ara sokaklarında mutsuz bir ev… Karanlık koridorlara taşınan sırlar… Paşa’dan kaçıp kendi hikâyesini anlatmaya çalışan Çiçek… Yalnız bir annenin, sevgilisini kaybeden L ![]() dedenin hikâyeleri iç içe geçiyor Kozalak’ta ![]() ama bilinmeyen hayat hikâyelerini içeriden anlatan, sevginin gücüne, aşkın sınırsızlığına dokunan, dramları anlatırken bile gülümsetmeyi başarabilen bir ilk roman ![]() “İçim insan dolu benim, içim gerçeklerle, gerçek insan hikâyeleriyle dolu ![]() yapmıyorum; ses veriyorum ![]() Dile gelmek isteyen hikâyelere ses veriyorum ki, önünü arkasını bilsin bu kalabalık ![]() Bu cahil kalabalık ![]() ![]() Hepiniz üşüyeceksiniz, hepinizin ayağını toprak örtecek ![]() Kıyametiniz kapıda ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 9,68 TL |
![]() |
![]() |
|