Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geçmişimin, izinde, kayıp

Kayıp Geçmişimin İzinde

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kayıp Geçmişimin İzinde

Kayıp Geçmişimin İzinde

" Geçmişi gömüldüğü yerde bıraksan olmaz mı? O zaman kimseyi incitmez"
" Anne, geçmiş birçok kişiyi zaten incitti Seni, beni ve Nan i, hepimizi incitti"Sally Morgan 1982 de büyükannesinin doğduğu yere gitti Ailesi hakkında deneysel bir araştırma olarak başlayan bu serüven, bir süre sonra daha çok duygusal ve ruhsal boyutlara sahip kutsal bir yolculuğa dönüştü Sally Morgan ve ailesi, kendi bastırılmış geçmişleri ve kimliklerine yönelik son derece temel sorularla yüzleşmek durumunda kaldıherkesin benimseyeceği bir kitap Bir roman biçiminde ve dokusunda, son sayfalara kadar çözümlenmeyen bir polisiye roman gerilimi ve temposunda bir eserHem çok eğlendiren, hem aydınlatan düz yazı şeklinde bir şiir bu
- New York Times Kitap Eki-

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,93 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com