Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günahkar

Günahkar

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Günahkar

Günahkar
[*]Bir yaz günü öğleden sonra , Cora Bender le kocası minik bebeklerini alıp göl kıyısına giderler Uzaktan bakıldığında, güneşli günün keyfini çıkaran, son derece normal bir aile gibi görünmektedirler, ama Cora Bender in göl kenarındaki diğer genç annelerden bir farkı vardır Cora, o akşam kocası ve çocuğuyla eve dönmeyeceğini bilmektedir, çünkü ölmeye karar vermiştirAncak bir anda her şey değişir Akşam olduğunda, Cora Bender hala yaşamaktadır ve bir cinayetin hesabını vermek zorundadır Daha önce hiç görmediğini iddia ettiği bir adamı öldürmüştür Bu genç kadının yabancı birini bıçaklamak için ne gibi bir nedeni olabilir?Cora, suçunu itiraf eder Polis, dosyayı kapatıp mahkemeye, zanlının suçunu itiraf ettiğini, delillerin de çok net bir şekilde ortada olduğunu gösteren bir rapor sunmaya niyetlidir Ancak Baş Komiser Rudolf Grovian, Cora Bender in müthiş bir sır sakladığını düşünerek vakayı soruşturmayı sürdürür Adım adım yol alarak ortaya çıkardığı şey ise, kabus gibi bir yaşamdır Başlamadan darmadağın olmuş, keder ve yalnızlık dolu bir yaşamPetra Hammesfahr büyük bir ustalıkla, ailedeki hataların ne denli yıkıcı olabileceğine ve bir çocuğun yalnızlığının varabileceği acı sonuçlara dikkat çekerken, insan ruhunun karanlık yanını da gözler önüne seriyor Günahkar psikolojik gerilim türünde, unutulamayacak bir başyapıt

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
13,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com