Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kara, sohbet

Kara Sohbet

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kara Sohbet

Kara Sohbet
[*] Jerome Angust havaalanında uçağının gecikmeli kalkacağını öğrendiğinde, bunun başına ne dertler açacağından habersizdir Uçak saatinin gelmesini beklerken çantasındaki kitabını açıp okumaya başlar Yanına yaklaşıp onunla zorla sohbet etmeye çalışan densiz adamı ilk başta pek önemsemez Ne var ki kısa sürede işin rengi değişir Adının Textor Texel olduğunu söyleyen tuhaf yabancı, Jerome Angustü canından bezdirecek kadar çenesi düşük, sinir bozucu birisidir Hiç istemediği halde ona zorla kendini dinletir; kendi yaşam öyküsünü anlatmaya başlar Küçüklüğünde kedi maması yediği günler, tecavüzler, cinayetler, yığınla saplantı Jerome Angust, giderek bu hastalıklı insanın kendi hayatında önemli bir yer tuttuğunu anlar Üstelik Textor Texelin havaalanında bulunuşu da bir rastlantı değildir Jerome Angustü adım adım çileden çıkaran büyük bir işkenceye dönüşür bu sohbet Eğlenceli ve zekice kurgularıyla ilgi çeken bir yazar Amelie Nothomb Her kitabında olduğu gibi Kara Sohbette de gerilimi giderek arttrıyor, olayları muzipçe öykülüyor ve beklenmedik bir sona ulaşıyor Kara Sohbet müthiş bir kara mizah diyaloğu

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,55 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com