Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bête, hayvanlaşan, humaine, insan

Hayvanlaşan İnsan ( La Bete Humaine )

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*] Paris-Le Havre ekspresinde bir cinayet işlenir Roubaud, karısının yardımıyla başkan Grandmorini öldürür Makinist Jacques Lantier, önünden geçmekte olan trenin penceresinden cinayeti görür ama taşları yerine oturtamaz Bu cinayetin ardından daha pek çok kişi öldürülecek, gerçek suçluları ortaya çıkarmak, devletin üst düzey yetkililerine zarar vereceği için adalet yanıltılacaktır Oysa gerçek suçluları bilenler vardır
Derin bir saplantının pençesinde sıkışan, öldürme itkisiyle kafası karışmış, sadece lokomotifiyle anlaşabilen bir tren makinisti Kendisine yaklaşan tüm erkeklere felaket getiren bir kadın Çıkarları uğruna adaletten vazgeçmeye hazır, önyargılı bir yargıç
Altın çağındaki demir yolları dünyasında alkolizm, sefalet, kıskançlık ve bedensel doyumsuzluk gibi nedenlerin doğurduğu suçlarla karşı karşıya kalan insanlar
Büyük romancı Emile Zolanın kaleme aldığı en karanlık dramlardan bir olan Hayvanlaşan İnsan, canlı, keskin ve destansı bir anlatım gücüne sahip

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
22,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com