Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
die, karawanen, kervanlar, konıgın, kraliçesi

Kervanlar Kraliçesi ( Die Karawanen Konıgın )

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*] Bütün Palmyra Ovası sanki süvari kaynıyordu Oğlumu yukarı kaldırdığımda bütün askerler kalkanlarına vurmaya başladı; yeri göğü inlettiler ve benim adımı haykırdılar: Bath Zabbai! Adım tıpkı bir şahin gibi çölün üzerinde uçtu Bath Zabbai, bu bendim, Zenobia; ve uzun yıllar mutlu yaşadım"
Palmyra Şehir Muhafızları Komutanı Zenobiosla Bene Mattabol aşiretinden Sine Kadının kızı Zenobia Palmyranın en nüfuzla ailelerinden birinin çocuğudur ama o hiç umursamaz bunu; kabına sığmayan, aşk dolu bir kızdır Kleopatra gibi olmayı, uğruna bütün erkeklerin canlarını feda ettiği, seven kadın olmayı düşleyen Zenobia, babasının sinsi planlarıyla bir anda kendini Palmyra Sarayında prenses olarak bulur Nefret ettiği bir kocası ve alışık olmadığı saray kurallarıyla boğuşur bir süre Dostluğu Clelianın sıcaklığında, aşkı ise zekasıyla onu büyüleyen Longinosta bulur Tahta çıkar ve gün geçtikçe güçlenir; yeri geldiğinde elini kana bulamaktan da çekinmez Romaya bile kafa tutan bu kadın, güzelliğinden ziyade zekasıyla pek çok erkeği dize getirir

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
19,35 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com