Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kılıcı, shannara'nın

Shannara'nın Kılıcı - 1

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Shannara'nın Kılıcı - 1

Shannara'nın Kılıcı - 1
[*] Dünya uzun yıllar önce kadim kötülük güçlerinin saldırılarına sahne olmuş, ancak Shea''nın atası Jerle Shannara ile kılıcı sayesinde kudretli Karabüyücü Lord yenilgiye uğratılabilmişti Bu savaşlar artık çok gerilerde kalmış, huzur dolu Vale köyünde yarı insan yarı elf olan Shea Ohmsford bütün dünyadan habersiz, sakin bir yaşam sürmekteydi -ta ki gizemli ve sert mizaçlı Allanon ortaya çıkıp da uzun süre önce ölmüş olması gereken Karabüyücü Lord''un sağ olduğunu ve dünyaya hükmetmeyi aklına koyduğunu söyleyene dek
Jerle Shannara''nın yegane varisi olan Shea Ohmsford, karanlığın yaratıklarını uzak tutabilecek olan tek silahı, Shannara''nın Kılıcı''nı bulmak için büyük ve tehlikeli bir maceraya atılmak zorundadır

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
15,84 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com