Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
amber, mor

Mor Amber

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mor Amber

Mor Amber
[*] Soluk alamıyordum o evde, babasının katı kuralları örmüştü duvarları Ama o da bir genç kızdı Gün gelecek, hayata çiçek açacaktı
"Mor Amber, Arundhati Roy''un Küçük Şeylerin Tanrısı7ndan sonra okuduğum en iyi ilk roman İlk satırdan itibaren gönlünüzü çelen, içten, sıcak, inandırıcı bir hikaye"
Jason Cowley, The Times-
"Daha ilk sayfasından okuru tutsak ediyor ve trajik sonuç, çok sonra bile belleğimizde kol geziyor"
Publisher Weekly-
"Mor Amber bir ülkenin ve bir ailenin portresi Uyumlu kırmızı amberlerin arasından çiçek açan alışılmadık ve ender bir mor amberin verdiği kıpırtılı keyfin portresi"
San Francisco Chronicle-

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,78 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com