Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kiracı, sessiz

Sessiz Kiracı

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sessiz Kiracı

Sessiz Kiracı

Petra Hammesfahr, özenli anlatımı yanında, gerilimi en yüksek noktalara taşımayı ve okurun ilgisini canlı tutmayı başaran bir romancı Yazarını ünlü yapan Sessiz Kiracı ise psikolojik gerilimin en ilginç örneklerinden
Almanya''da aylarca en çok satanlar listelerinin başında kalan kitap, birçok dile çevrildi ve filme alındı
Bir pet-shop''un üst katındaki küçük dairede yaşayan, yaşlıca, kibar, kendi halinde bir adam
Her gün pet-shop''un vitrini önünde hayvanları seyreden, ürkek, yalnız ve ihmal edilmiş küçük bir kız
Yıllar önce eşini kaybetmiş, geçmişinin ve korkunç rüyalarının etkisinden kurtulamayan, kafası karışık, çocuğu için kaygılanan, korku içinde bir kadın
Ve büyük bir ustalıkla, adım adım çözülen, dehşet verici bir gerilim öyküsü

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,26 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com