Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arasında, hunların, kahramanlığa, kölelikten

Kölelikten Kahramanlığa Hunların Arasında

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Attila ve Kahraman Ordusunun, Hunlar Arasında Destanlaşan Zeta''nın Romanı

"Attila!Attila!" diye bağırdı Csath şaşkınlıkla Gerçekten de gelen oydu; güçlü kır atının üzerinde, yirmi bin Hun savaşçısıyla birlikte, parlak zırhlı muhfızların arasında bize doğrı yaklaşıyordu Kılıcını yukarı aldırmış sallıyor, bgu hareketiyle sanki "Ey Hunlar!" Neden vakit kaybediyorsunuz? Ben en önde savaşırken, kanının son damlasını da feda edecek biri bile yok mu içinizde?" diyordu Büyük bir gürültüyle yanımızdan rügar gibi geçip gittiler Biniciler hayvanlarının üzrine iyice eğilmişlerdi; atların gözleri dışarı fırlamış, tozu dumana katarak düzlükte ilerliyorlardı Attila''nın bayrağı, karşıdan gelmekte olan düşmanın üzerine uğursuz bir ruh gibi savruluyordu

Ve yeniden hücuma geçtik "Orta kısma saldırın!" diye haykırdı kafası tavus kuşu tüyleriyle süslü bir haberci "Attila''nın emri! üşman ordusunu tam kalbinden vurmalıyız!" Bu karmaşada ordunun tam ortasının nerde olduğunu kim bilebilirdi ki?
En iyisi Attila''yı takip etmekti

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,98 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com