Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gözyaşları, sessizliğin

Sessizliğin Gözyaşları

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sessizliğin Gözyaşları

Sessizliğin Gözyaşları

“Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin, Çünkü Tanrı gözyaşlarını sayar
Kadın erkeğin kaburgasından yaratıldı Ayaklarından yaratılmadı, öyle olsaydı ezilirdi
Üstün olsun diye başından da yaratılmadı, Ama göğsünden yaratıldı, eşit olsun diye
Kolun biraz altından, korunsun diye Kalp hizasından, sevilsin diye
Eski Talmud

Damien “Burdalar! Burdalar! Geldiler!” diye bağırıyordu Bütün vücudumu heyecan kapladı Damien’ın ailemi kastetiğini içgüdüsel olarak anlamıştım fakat bir yanım buna inanmıyordu Olduğum yerde fırıl fırıl dönüyordum; açık kapıdan aşağıdaki yoldan pata pata diyerek gelen eski model bir Land Rover jip gözüme ilişti Uzun ve zorlu bir yolculuk yaptığı tekerleklerinden tavanına kadar çamura bulanmasından belliydi Kalbim ağzımda önlerini kesmek için hızla koşarken kendimi kaybettim; çığlık atarak ağlıyordum Arkamdan biri gelip omuzlarımdan sıkıca sardı Bir ses, “Sakin ol, Mende! Sakin ol” diyerek rahatlatmaya çalışıyordu beni “Sakin ol” Ondan kurtulmaya çalışıyordum “Bırak beni! Bırak gideyim! Ailem… Ailem…”

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,19 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com