Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ipek, yolu

İpek Yolu

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İpek Yolu

İpek Yolu

Haçlı Savaşları''nda Araplarla başa çıkamayacaklarını anlayan Hıristiyanlar, Orta Asya''ya hükmeden Büyük Hakan''dan yardım istemeye karar verirler Taşıdıkları dostluk mektubuyla Kudüs''ten yola çıkan şövalye ile rahibin yolculukları birkaç ay değil, birkaç mevsim sürecektir Bu zorlu yolculukta endişe ve korkularını haklı çıkaracak pek çok şey gelir başlarına Üstelik kimi zaman kavurucu çöl sıcaklarıyla, kimi zaman dondurucu soğuklarla, kar fırtınalarıyla boğuşmak zorunda kalırlar Elçiler sonunda Büyük Hakan''ın huzuruna çıkmayı başarırlar ama bu kez bambaşka sürprizler bekliyordur onları

Fakat asıl önemlisi, Tatar Prensesi Hutelun ile Şövalye Josseran arasında başlayan duygusal yakınlaşmanın büyük ve önlenemez bir aşka dönüşmesidir

Bir yanda, ok atmada, at binmede usta olduğu kadar, gaipten haberler de verebilen bir şaman kız; öte yanda, babasının genç ve güzel karısıyla yasak aşk yaşadığı için günahlarından arınmak amacıyla Güney Fransa''dan kalkıp Haçlı Ordusu''na katılan Batılı bir şövalye

Colin Falconer, bu kez gizemli İpek Yolu üzerinde yaşanan müthiş bir aşkın kalp atışlarını hissettiriyor okura

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
28,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com