Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
destanlar, kitabı

Destanlar Kitabı

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Destanlar Kitabı

Destanlar Kitabı

Genellikle edebiyat, özellikle de destanlar bir ulusun edebi tarihinden çok ruhunu yansıtır Doğanın yorumlanması olan mitoloji ve tarihin idealize edilmiş hali olan efsane, epiğin temel öğeleridir “Halkın Yaşayan Tarihi”dir Dolayısıyla tüm destanlar “Hayal gücü kuvvetli soyların doğaya ve hayata dair en eski deneyimlerinin ilk meyveleridir” ve gerçek şair o soyun bizzat kendisidir
Ne kadar ulus ve şair varsa, epik tanımı ve kurgusuna dair o kadar çok kural vardır Bu nedenle, yalnızca yazarın gözünde epik başlığına değer olan eserleri seçmek yerine, nazım ya da nesir olsun, bu düzeydeki ulusal eserler göz önüne alınarak tüm ulusların destanlarına yer verilmiştir
Helene Adeline Guerber bu kitabında; Yunan, Latin, Fransız, İspanyol, Portekiz, İtalyan, Britanya Adaları, Cermen (Alman), Hollanda, İskandinav, Rus ve Fin, Orta Avrupa ve Balkanlar, İbrani ve Erken dönem Hıristiyan, Arap ve Fars, Hindu, Çin ve Japon ve Amerikan destanlarının geniş bir tanıtım ve özetini sunuyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
20,29 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com