![]() |
Her Yer Gökyüzü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Her Yer GökyüzüHer Yer Gökyüzü Yıllar önce büyükannemin bahçesinde uzandığım bir gün, dayım Big, bana ne yaptığımı sormuştu ![]() ![]() ![]() Baktığım her yer gökyüzüydü, doğru… Acıyı da, üzüntüyü de sevmiştim nedense ve her ikisi de gökyüzündeydi… Ben nasıl bakarsam, o da öyle görünüyordu gözüme ![]() ![]() ![]() Peki ya üzüntü! Üzüntü, sandalyelerin bizi desteklemeyi, aynaların bizi yansıtmayı, duvarların bizi korumayı unuttuğu bir evdi ![]() Üzüntü, biri kapıyı her tıklattığında ya da zili her çaldığında kaybolan, en ufak rüzgârda havaya uçan, herkes uyurken kendisini yerin dibine gömen bir evdi ![]() Üzüntü, kimsenin seni koruyamayacağı, küçük kız kardeşin ablasından daha yaşlı olduğu, kapıları içeri girmene ya da dışarı çıkmana izin vermeyen bir evdi ![]() Üzüntü gökyüzüydü; gökyüzü, baktığın yer; baktığın HER YER GÖKYÜZÜ… Kitap kurdu, müzik âşığı, çalışkan bir genç kız olan Lenni Walker, okul orkestrasında klarnet çalan on yedi yaşında bir genç kızdır ![]() ![]() ![]() Ablasını kaybedene kadar hiç erkek arkadaşı olmayan Lennie, birden iki erkek arasında kalır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkın güzelliği kadar kaybın da portresi olan Lennie''nin kendi melodisini gürültüden ayırma mücadelesi herkesi etkileyecek güzelliktedir ![]() Amerikalı genç yazar Jandy Nelson, Cornell Üniversitesi mezunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 11,05 TL |
![]() |
![]() |
|