Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dibinde, mezarın

Mezarın Dibinde

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mezarın Dibinde

Mezarın Dibinde

“Gece Avcısı serisine resmen bağımlıyım Evlen benimle Bones!”
- Gena Showalter, New York Times çoksatarı yazar

Yarı vampir Cat Crawfield’ın hayatının en güzel zamanlarıydı Ölümsüz sevgilisi Bones’un da yardımıyla ölümlüleri kanun dinlemeyen ölümsüzlerden başarıyla koruyordu Ne var ki Kedicik’in, gerçek kimliğini acımasız kan emicilerden saklamak için peşpeşe taktığı maskeler biraz eskimişti! Kedicik için tehlike çanları çalıyordu

Bu da yetmezmiş gibi, Bones’un geçmişinden çıkıp gelen bir kadın onu mezara gömmeye kararlıydı Hem de bu kez sonsuza kadar! Cat, intikam peşindeki bir vampirin ağına düşse de, ne yapıp edip Bones’a yardım edecekti Birlikte ölümcül bir büyüyü durdurmaya çalışırlarken, özel ajanlık yetenekleri bu kez Cat’in imdadına koşmayacaktı Bütün vampir içgüdülerini sonuna kadar kullanmak zorundaydı Kendini ve Bones’u, mezardan da beter bir sondan kurtarmak istiyorsa tabii!

“BAŞTAN ÇIKARICI, DURMAK BİLMEYEN BİR HEYECAN
- Melissa Marr

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
16,60 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com