Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çünkü, özgürüm

Çünkü Ben Özgürüm

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çünkü Ben Özgürüm

Çünkü Ben Özgürüm

EPSİLON Gençlik Kulübü
Lily için hayat, aile sorunları ve kırık aşk hikâyelerinden ibaretti; gizemli bir çöl yolculuğuna çıkıp sevdikleriyle birlikte özgürlüğün tadını çıkarmaya başlayana kadar
Hayat sürprizlerle doludur, çölde bile!

Egzotik çarşılar, muhteşem bir otel ve sürprizlerle dolu bir yeni yıl partisi Bakalım Lily bu büyülü ortamda en yakın dostuyla eğlenirken tanıştığı, yakışıklı Fransızın sırlarını çözebilecek mi? Babasının kendisine hazırladığı sürpriz karşısında ne yapacak? Üstelik tam da eski sevgilisini unutup yepyeni bir yıla mutlu bir şekilde girmenin hayalini kurarken
Lily bu macerayla aşkın, arkadaşlığın ve özgürlüğün sırlarını yeniden keşfediyor Her anı heyecan dolu bu yolculukta onu yalnız bırakmayın!

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,12 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com