Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dedektif, kadın

Kadın Dedektif

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kadın Dedektif

Kadın Dedektif

Bir Numaralı Kadınlar Dedektiflik Bürosu serisinin
ilk kitabı, Afrika gibi, sıcak, içten
"Mma Ramotswe, Agatha Christie''nin Miss Marple''ı gibi, fakat Afrikalı Müthiş

"Çok eğlenceli, akıl dolu, samimi"

"Alexander McCall Smith''in kitaplarında cezbedici bir sadelik, açıklık, canlılık ve gerçekçilik var"

Bir probleminiz var ve kimse size yardım edemiyorsa yolunuz Botswana''nın tek kadın dedektifi Mma Ramotswe''nin bürosuna düşecektir: ''BİR NUMARALI KADINLAR DEDEKTİFLİK BÜROSU, TÜM GİZLİ OLAYLAR VE SORUŞTURMALAR İÇİN, BİREYSEL ÇALIŞMAYLA, TARAFLARA MEMNUNİYET GARANTİ EDİLİR''
Mma Ramotswe alışıldık yöntemleri kullanmıyor Heyecanlı, kıvrak zekâlı
Kuvvetli sezgileri ve yardımsever arkadaşları var Her müşteri, her araştırma onun için iş olduğu kadar yeni bir macera, zorda olanlara yardım demek

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,75 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com