![]() |
Gerçek Aşkta Soru İşareti Olmaz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Aşkta Soru İşareti OlmazGerçek Aşkta Soru İşareti Olmaz Sabahın ilk ışıklarına karşı yüzünü son bir kez daha gökyüzüne çevirerek gözlerini kapamış ve "Tanrım sana yemin ediyorum ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acılarla, kavgalarla, kıskançlıkla, şiddetle beslenen bir ilişkinin içinde gerçek aşk olmayacağını, içinde tüm bunlar olan bir ilişkinin aşk değil hastalık olduğunu ve ancak kendinden nefret eden insanların bu tür ilişkiler yaşadığını ben de biliyorum uzun süredir ![]() ![]() ![]() ![]() İçinde huzur olmayan aşk, arkasını şehvete dayar, şehveti körüklemek için de kıskançlığı kullanır, fakat bu ateş er ya da geç sönmeye mahkûmdur ![]() Asıl soru işareti değil midir insanı cezbeden, aşk tüm sorulara cevap bulunduğunda bitmez mi? Bitmez ![]() ![]() ![]() Bundan bin yıl sonra belki de bir insanı incitecek bir şeyler söylemek büyük bir kötülük sayılacak ve şimdi hiçbir suçu olmayan bir insanı zevk için öldüren bir katil kadar kötü algılanacaktı ![]() Dünya kısa bir süre sonra hayal bile edemeyeceğin kadar çok değişmeye başlayacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 8,59 TL |
![]() |
![]() |
|