Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
şiddet

Şiddet

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şiddet

Şiddet

Psikoloji öğrencisi Chyna Shepherd kısa bir tatil için en yakın arkadaşı Laura’nın Napa
Vadisi’ndeki evine konuk olur Çocukluğu boyunca şiddete maruz kalan Chyna’yı evdeki ilk
gecesinde içgüdüsel olarak bir huzursuzluk kaplar ve uyuyamaz Bu sırada sadist katil Vess eve
girmiştir Tüm ev halkını vahşice katleden Vess’ten bir şekilde saklanan Chyna’nın tek amacı bu
beladan sağ çıkmayı başarmaktır
Ancak Chyna tesadüfen Vess’in bir sonraki kurbanının, evinde esir ettiği on altı yaşındaki masum
Ariel olduğunu öğrenir, bu yalnız ve çaresiz genç kıza ondan başka yardım edebilecek hiç kimse
yoktur Ariel’i bulup kurtarmaya karar vermesiyle Chyna psikopat katilin ölümcül yörüngesine
girer
Chyna Shepherd’ın yürek isteyen mücadelesini unutamayacaksınız…

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
20,40 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com