Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alacakaranlığı, imha, vampir

Vampir Alacakaranlığı - İmha

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

BÜYÜK YANKI UYANDIRAN VAMPİR ALACAKARANLIĞI SERİSİ MAVİAĞAÇ’TA

Jack gözlerini bir kez daha kırptı ve önündeki yazıya dikkatlice baktı Evet, bir şey oluyordu! Kırmızı sıvalı duvarda çatlaklar oluşmaya başlamıştı Bu çatlakları birbiri ardına beliren ince çizgiler takip etti
Ve ardından Jack başka bir şeyin daha farkına vardı: duvardaki çatlaklardan kapkara bir duman sızıyordu Karanlık gölgeler dalgalar halinde yazının arkasından yavaş yavaş bu tarafa süzülüyordu!
Jack diğer duvara da göz attı ve ardından diğerine Gözbebekleri sekizgen odada etrafına bakarken büyük bir hızla hareket ediyordu
Her bir duvar yavaşça fakat hiç aralıksız, o yoğun, kadifemsi siyahlıktaki gölge tarafından karanlıkla örtülüyordu Kont Casimir Lampirska ve baronları geliyordu…
Ben, Jack ve Emily Polonya’nın altını üstüne getiren vampir salgınını ortadan kaldırmaya kararlıdır Dört asır sonra mezarından çıkan korkunç Kont Lampirska’yı yok etmeleri gerekmektedir

Arkadaşlar bu son maceradan sağ çıkabilecekler mi?
Tarihin karanlık köşelerinden çıkan bu güçler karşısında ayakta durabilecekler mi?

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,31 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com