Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olsaydım

Ben Olsaydım

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Olsaydım

Ben Olsaydım

Artık aşkı ve doğru adamı aramaktan vazgeçmiş bir kadın… ve sonrasında başına gelen tarjikomik olaylar…

Kathryn (Kit) Jennings otuz yaşında, en yakın arkadaşı Mel Melrose ile Toronto’da yaşamaktadır Kit’in kalbi o kadar çok kırılmıştır ki artık aşkı ve doğru adamı bulmaktan tamamen vazgeçmiş ve kendince bir ilişki modeli geliştirmiştir: “Eskiyle Seks

Ama Kit’in “Eskiyle Seks” ismini verdiği bu planı düşündüğü şekilde gelişmez ve Kit kendisini mutfak tezgâhının üzerinde duran dört yüzüğün karşısında bulur Kit acaba bu tekliflere ne yanıt verecek? Kendisi için eşinden boşanan Marc’ın mı, bir zamanlar her şeyini paylaştığı, ama kendisini terk eden yakışıklı ve seksi sevgilisi Derek’in mi, kendisini aldatan ve onunla sadece seks yaptığını düşündüğü eski sevgilisi Rob’un mu yoksa bir seçim yapmak zorunda olmadığını söyleyen rock yıldızı Kevin’ın mı teklifini kabul edecek acaba?

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
14,29 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com