Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilkbahar, sensiz

Sensiz Bir İlkbahar

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sensiz Bir İlkbahar

Sensiz Bir İlkbahar

“Beni tam anlamıyla tatmin eden bir kitap Hep böyle bir kitap yazmak istemiştim” — Agatha Christie
Irak’ta yaşayan kızını ziyaretten dönen Joan Scudamore, zorlu çöl yolculuğundan sonra kötü hava şartları yüzünden trenini kaçırmıştır İstasyondaki köhne bir handa sonraki treni beklerken birdenbire kendini çok yalnız hisseder
Bu ani yalnızlık Joan’ın ilk kez kendisiyle yüzleşmesini sağlar Joan hayatındaki her şeyi gözden geçirmeye başlar; kocasıyla ve çocuklarıyla ilişkisi, hayata karşı tutumu ve daha pek çok şeyi… Ama geçmişle yapılan bu hesaplaşma ne yazık ki onda tarifsiz bir acı bırakır… “Böylesine duygusal bir roman okuduğumu anımsamıyorum” — New York Times

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
13,20 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com