Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sanık

Sanık

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sanık

Sanık

"Scott, benim Rebecca Sana ihtiyacım var"
Teksaslı avukat A Scott Fenney, onca yıllık suskunluğun ardından eski eşiyle sarsıcı bir telefon görüşmesi yapar Rebecca, erkek arkadaşı Trey''i -- Scott''ı o adam için terk etmiştir -- öldürmekle itham edilmekte ve polis nezaretinde tutulmaktadır Eski eşi, Scott''a onu savunması için yalvarır
Scott büyük davalara alışkındır ama bu daha önce üstlendiklerinden çok daha büyüktür Eğer Rebecca suçlu bulunursa ömür boyu hapsa mahkûm edilecektir Geleceği Scott''ın ellerindedir
Scott hâlâ âşık olduğu eski eşinin hayatını kurtarmak için hayatının en heyecanlı mahkeme mücadelesine hazırlanırken, gerçeğe ulaşmak adına inandığı her şeyi sorgulamak zorunda kalacaktır
"John Grisham''ın mahkeme polisiyesi türünde, harikulade romanlarla olay yarattığı zamanı hatırlıyor musunuz? Yıldırım ikinci defa aynı yere düşüyor"
Daily Record
"Aile değerleri, seks, ahlaksızlık ve entrika, tıpkı Grisham''ın yıllardan beri yaptığı gibi beklenmedik kırılma noktalarıyla bu dikkat çekici eserde kendine yer buluyor
The Times
"Mahkeme polisiyesi türünün en iyilerinden biri"
The Daily Mail

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
13,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com