![]() |
İtalya’da Bir Türk Sevdim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İtalya’da Bir Türk Sevdimİtalya’da Bir Türk Sevdim Maria, sana kaputumu bırakıyorum ![]() Babam onu bir askerden çalmış, Diktatörlük düşerse bir gün gelir alırım ![]() Sakın yanından ayırma, almaya geleceğim ![]() Seni seviyorum ![]() Mehmet Maria ve Isabella ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 68 kuşağından bu iki kardeş, ilkgençliklerini Roma sokaklarında geçirir ve yaşam her ikisini de farklı yollara savurur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gün gelir, birbirinden dağlar kadar uzak o yollar, Maria’nın kapısını çalan bir konukla kesişiverir ![]() ![]() ![]() Günümüz İtalyan edebiyatının aykırı yazarı Cristina Comencini, kapıyı çalan bir yabancıyla altüst olan rolleri, gün yüzüne çıkan aile sırlarını anlatıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Kahramanı Maria, yaşananlardan yıllar sonra İstanbul’a geliyor ve Boğaz’ın üstünde çığlık çığlığa uçuşan kuşları seyre dalarak çarpıcı, dokunaklı ve cüretkâr hikâyelerini anlatıyor okurlara ![]() Hem de yaşadıklarına tutkuyla sadık kalarak… Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 14,26 TL |
![]() |
![]() |
|