Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altında, tehdit

Tehdit Altında

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tehdit Altında

Tehdit Altında

Hazel Bannock dünyanın sayılı petrol üreten şirketlerinden biri olan Bannock Petrol Şirketi’nin sahibidir Hazel’ın biricik kızı Cayla, Hint Okyanusu’nda yatıyla dolaşırken Somalili korsanlar tarafından kaçırılır Korsanlar Cayla’yı serbest bırakmak için astronomik bir fidye isterken hassas politik unsurlar ellerini kollarını bağlamaktadır Bütün deliller Cayla’nın işkenceye maruz kaldığını göstermektedir Bunun üzerine Hazel, kızını kurtarmak için Hector Cross’tan yardım ister
Cross Bow Güvenlik Şirketi’nin sahibi ve aynı zamanda Bannock Petrol Şirketi’nin güvenliğinden sorumlu olan Hector Cross, Bannock ailesine sonsuz bir sadakatle bağlıdır
En sonunda Hazel ve Hector kendi yasalarını uygulamaya karar verirler

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
21,99 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com