Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mahkum, özgürlüğe

Özgürlüğe Mahkûm

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özgürlüğe Mahkûm

Özgürlüğe Mahkûm

Esperanza’nın Kutusu kitabının yazarı María Amparo Escandón sizleri yeniden büyük bir yolculuğa çağırıyor…
“Küçük bir kız olduğum zamanlarda, babam tırı sürerken ben okurdum Sonra büyüyüp de şoför koltuğuna oturduğumda, okuma işini babam üstlendi Sonra sık sık yer değişimi yapar olduk Okumayı bitirdiğimiz kitapları tırın küçük uyuma bölmesinde tutamayacağımızdan, hepsini pencereden dışarı atıyorduk ve yolları etrafa saçılmış bilgilerle dolduruyorduk

Aşktan Söz ettiğimizde Sözünü Ettiğimiz kitabı büyük ihtimalle Indio’yu hemen geçişte 10 numaralı otoyolun yamacında bir yerde, bir kokarca leşinin yanında duruyordur Hamlet’in sayfaları dönen dikenlere takılmış Salton Gölü üzerinde 86 nolu otoyolda takılı kalmıştır Palm Springs yolundaki kum tepeleri, tam yel değirmenlerinin çölden gelen rüzgârı yakalayıp elektriği dönüştürdüğü yerde, Don Kişot’un ciltli baskısını öğütüyorlardır

Yolda sesli okuduğum cümleleri yan yana dizip bir ip yapsam, dünyayı tamamen sarabilirdim

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,80 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com