Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
odd'un, rüyası

Odd'un Rüyası

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Odd'un Rüyası

Odd'un Rüyası

"Benim için ölür müsün?" diye sordu
Anında, "Evet," diyerek uzattığı çanı aldım

Kızıl rüyanın ardından gelen sürükleyici bir macera

"Saatin çalışmıyor," dedim
"Bu bir saatten ne beklediğine bağlıdır," diye cevapladı
"Zaman," diye cevap verdim
Dikkatimi yeniden Annamaria''ya çevirdiğimde kopçasını açtığı gümüş zinciri boynundan çıkardığını gördüm Ucunda minik, gümüş bir çanın sallandığı zinciri bana uzatıyordu

Odd Thomas Sierra tepelerindeki manastırda kayıplarıyla hesaplaşarak geçirdiği günlerden sonra evine dönmeyi umuyordu; ta ki kızıl saçlı, genç ve gizemli Annamaria rüyasında ona seslenip bebeği için yardım dileyene kadar

Kahramanımızın dördüncü serüveni sakin gibi görünen büyülü bir sahil kasabasında psişik güçler, karanlık adamlar ve bulunması gereken katiller ekseninde devam ediyor Odd Thomas akıllara durgunluk veren bir aksiyonla bir kez daha nefeslerimizi kesecek

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
20,01 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com