Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, üstüne

Aşk Üstüne

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Üstüne

Aşk Üstüne

“Sonsuz aşk ihtiyacı gerçek tatminini bulamaz” ve “aşk mutlak olanı uyandırır ve onu tatmin etmez”
Dünyada beklentime son vermeye yetecek hiçbir şey yok Yaşamdan beklediğimi ve içimde umutsuzca beklenmeye devam edeni tatmin edecek hiçbir şey gelmeyecek başıma Ve hatta: kafamın içinin yüzdüğüm denizden daha engin olduğunu sezdiğimden, beni mesken edinmiş arzunun her halükarda bana yanıt olarak sunulabilecek her şeyden sonsuzca daha büyük olduğunu biliyorum Ya da nihayet ve bir sırrı ele vermek adına: eminim ki dünya, içimde bulunduğunu söylemeye mecbur olduğum sevme ihtiyacını doyurabilecek hiçbir şey barındırmaz…
Ben bütünüyle ancak kendilerini bütünüyle tatmin edemeyeceğimi düşündüğüm ve aynı şekilde beni bütünüyle tatmin edemeyeceklerini bilen kişileri sevebilirim Bu üzüntü bir kez bilindi mi artık üzüntü değildir Kuşkusuz Antonio Porchia’nın (aşktan en doğru biçimde bahsetmiş adamlardan biri), tek ve kısa yazısında anladığı da budur şöyle dediğinde: “Üzgün, daha az üzgünsün Üzgün kal…”

Aşk aşağı yukarı umutsuzluk gibidir Kusursuz umutsuzluk üzerine hiçbir zaman hiçbir şey denmemiştir Kuşkusuz korku salan, kalbi ölümüne durduran ve normalde ölümden kaçıran hamle kadar güçlü bir hamle ile ölmeyi dileten bir umutsuzluk var Bu içimize doğabilir, matemine bahsine girebiliriz Hiçbir kusursuz umutsuz kendini dillendirmek için burada olmadı Umutsuzluğun tanımında mutlak sessizlik olmak var

Dionys Mascolo

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,79 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com