Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
serserim

Serserim Benim

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Serserim Benim

Serserim Benim

Bir öpücüğü unutmak kaç yıl alır?
Peki ya bir skandalı?
Henüz çok genç olan Miranda Mabberly, Oxley Kontesi olmak üzeredir
Müstakbel eşine katlanamasa da bu evliliği ailesi ve elbette geleceği için yapmak zorundadır Ne var ki sosyetenin en ünlü çapkınlarından biri olan Lord Jack Tremont, onu büyük bir talihsizlik sonucu kendi sevgilisiyle karıştırarak öper Bu öpücük ikisinin de itibarına ve geleceklerine mal olur
Yıllar geçer, Londra''dan uzakta kendine saygın bir hayat kurmuş olan Miranda artık bambaşka birine dönüşmüştür Bütün dengesi, ummadığı anda Jack ile bir kez daha karşılaştığında bozulur Bir zamanlar iflah olmaz bir zampara olan bu adam, yıllardır kalbine gömdüğü tutkuları uyandırır
Saygın toplumdan sürgün edilen Miranda ve Jack kaderlerinde yazılı olan aşkı tekrar keşfedecekler
"Tek kelimeyle muhteşem"
Booklist
"Büyüleyici bir kitap, tarihi aşk romanlarını seven herkesi etkileyeceği kesin"
Romance Reviews Today

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
13,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com