|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
birini, gece, söylemeyeceğine, söz, ver, öldürdüm |
![]() |
Söylemeyeceğine Söz Ver - (Bu Gece Birini Öldürdüm) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Söylemeyeceğine Söz Ver - (Bu Gece Birini Öldürdüm)Söylemeyeceğine Söz Ver - (Bu Gece Birini Öldürdüm) Jennifer McMahon''un sıra dışı romanı Söylemeyeceğine Söz Ver arkadaşlık, aile, bağlılık ve ihanet üzerine yazılmış gerilim dolu, derin iç görüsü ve güzelce örülmüş geçmişiyle kesinlikle unutulmaz bir kitap ve bir cinayet romanından fazlası ![]() Bu unutulmaz güzellikteki romanda, bir kadının geçmişi ve geleceği karşı karşıya gelerek beklenmedik sonuçlara yol açıyor ![]() Kırk bir yaşındaki okul hemşiresi, Alzheimer hastası olan annesi ile ilgilenmek için kırsaldaki evine dönmüştür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi, yeni cinayetin soruşturması kahramanımızı karşı konulamaz bir şekilde içine çekerken, geçmişi ve geleceği korkunç, beklenmedik bir şekilde bir araya geliyor ![]() ![]() "Bir hayalet hikâyesi, polisiye ve büyümek üzerine bir masal, bu kitap sizi yetişkinlerin arkadaşlık, ihanet ve cinayetle dolu çarpık dünyasına götürüyor ![]() ![]() -Pam Lewis "Bu kitaba bayıldım ![]() ![]() ![]() -Sara Gran "İyi kurgulanmış, sürükleyici ve eğlenceli ![]() -Kirkus Reviews Ürünün Resimleri: ![]() [*]Garanti Süresi (Ay) : 1 Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 9,98 TL |
![]() |
![]() |
|