Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adı, ceyda, kasırga, kod

Kasırga - (Kod Adı C.e.y.d.a - 2)

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kasırga - (Kod Adı C.e.y.d.a - 2)

Kasırga - (Kod Adı Ceyda - 2)

Gözleri buğuluydu… Gülümsemeye çalıştı ama başaramadı İkisinin de gözleri birbirine kilitlendi Onu ne çok özlemişti Kendine bunu itiraf etmeye korkuyordu ama bu gerçekti Göz kapakları ağırlaştı ve kulaklarında derin bir uğultu oluştu Gözlerinden iki damla yaş daha süzüldü şakaklarına doğru inerken Dudakları titredi “Sen ve ben… Dedi “Bir arada baş komiserim” Sesi taa uzaklardan geliyordu sanki Sonra, göz kapaklarını taşıyamadı Her şey gibi onlar da çok ağır gelmişti Karşı koymak için kendinde o gücü bulamadı Usulca, kapandı O an, denizin derinliklerine doğru yol almaya başladığını hissetti Buz gibi suların içinde, ateş gibi yanıyordu Çırpınmak istedi ama bedeni onunla alay ediyordu sanki Onu terk etmişti, iradesine karşı geliyordu Denizin, karanlık derinliklerine doğru sürüklenmeye devam etti Şu anda yapayalnızdı ve yanında Kemal yoktu Her geçen an soluk almakta zorlanıyordu Çığlık atsa, belki sesini duyurabilirdi ama bu gücü kendinde bulamadı Tatlı tatlı tebessüm etti Sonra birden kolları gibi, başı da arkaya düştü Kemal, şoke oldu Korkuyla irkildi, şeytan azabına ruhu feryat etti
“Ceyda…!”
Kısık sesleniş, gerçekte yürekten kopan sessiz bir haykırıştı Lime lime oldu benliği, kızın külçe olmuş bedeni karşısında… Solukları bu kez, korkunun yarattığı adrenalinin tavana vurmasıyla azmıştı Başını, kızın göğsüne yasladı Kızın kalbi hala atıyordu ama nabzı giderek zayıflıyordu Onu, kucağında bastırarak tüm benliğinde hissettiği büyük acıyla haykırdı
“Ceyda hayır! Bana bunu yapma! Yalvarırım bunu bana yapma!”
Sesi, kendi kulaklarında çınlamıştı

Ürünün Resimleri:

[*]Garanti Süresi (Ay) : 1

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,11 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com