Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
'h'si, hesaplaşma'nın

Hesaplaşma'nın 'H'si

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hesaplaşma'nın 'H'si



Hesaplaşma'nın 'H'si

Adım Kinsey Millhone California eyaletinde özel dedektiflik yapma ruhsatım var otuz iki yaşındayım, iki kere boşandım, çocuğum yok Hoş bir insanım ve pek çok arkadaşım var, oturduğum daire küçük ama ben sıkışık yerlerde yaşamaktan hoşlanırım Yaşamımın büyük bir bölümünü karavanlarda geçirmişsem de, son zamanlarda onlar da hoşlanmadığım kadar lüks olduklarından şimdi tek odalı bir ´bekâr´ evinde yaşıyorumevcil hayvanım yok Saksı içinde çiçek de yetiştirmem Zamanımın büyük bir bölümünü yolda geçirdiğimden arkamda bir şeyler bırakmaktan hoşlanmam Mesleğimin tehlikeleri dışında yaşamım hep sıradan, olaysız ve iyi geçmiştir Kinsey Millhone 1950 doğumlu bir kadın Kaliforniya, Santa Teresa´da yaşıyor Asi ve uzlaşı nedir bilmeyen bir karakter Boğa burcu Giyim zevki berbat İki kez evlenip boşanmış Yakışıklı bir gitarist olan ikinci kocası eşcinsel Kendini mesleğine vermiş, gönül işlerine son vermiş gibi görünüyor Ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir (Tanıtım Bülteninden)


Ürünün Resimleri:




[*]Garanti Süresi (Ay) : 1



Piyasa Fiyatı - 09092012
12,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.