Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkını, söyle

Bana Aşkını Söyle

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bana Aşkını Söyle

Bana Aşkını Söyle

BAŞTAN ÇIKARAN BİR ARZU
ONLARI ESİR ALMIŞTI…

Melisande Fleming uzun zamandır gizliden gizliye Lord Vale’i sevmektedir Lord’un başka kadınları ustalıkla baştan çıkarmasını ve onlarla flört etmesini uzaktan izler Uslanmaz bir sosyete çapkını olan Lord, bu sevginin farkında bile değildir

Evlilik gününde terk edilen Lord Vale umutsuz bir keder içindeyken karşısına çıkan Melisande, sürpriz biçimde Lord’a evlilik teklifinde bulunur

Gizemli bir kadın olan Melisande mutluluğa kavuşabilecek midir? Beklenmeyen bir evlilik, bu iki insanı kendi geçmişleriyle ve en gizli tutkularıyla baş başa bırakır Lord Vale ya kendi geçmişine ait sırları karısıyla paylaşacak ya da onu kaybetmeyi göze alacaktır

“Keyif verici biçimde seksi… Ustaca bir yazım tarzı
-Booklist

“Elizabeth Hoyt’un anlattığı hikâyelerde aşkın büyüsüne inandıran bir sihir var
-Romantic Times Book Reviews

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
13,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com