Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
büyüsü, kemik

Kemik Büyüsü

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kemik Büyüsü

Kemik Büyüsü

Seattle’da heyecan dinmek bilmiyor…

Yakınlarda bir ekinoks olacak, bu nedenle hayat bizler için gittikçe zorlaşacak gibi görünüyor…
Geçmiş, arkadaşlarımız Iris ve Chase’in peşini bırakmamakta kararlı Rüyalarımın ejderhası Dumanlı ise ailesi ile benim aramda bir tercih yapmak zorunda
Bütün bu sorunlara bir de şehre sızmış rütbeli bir iblisi eklediğinizde nasıl bir karmaşayla karşı karşıya olduğumuzu tahmin edebilirsiniz

Camille ve arkadaşlarını tehlikeli yolculuklar, esrarengiz ziyaretçiler ve tüyler ürpertici bir savaş bekliyor
Camille yaşadığı değişikliklere tümüyle ayak uydurmaya çalışırken, o ve arkadaşları oldukça zorlu günler geçirecek gibi görünüyor

“Kemik Büyüsü kelimelerle ifade edilemeyecek kadar güzel bir roman Yasmine Galenorn, serinin bu kitabında D’Artigo kardeşlerin işini oldukça zorlaştırıyor Büyü ve tutkunun karışımı insanı adeta tutsak ediyor
The New York Times

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
19,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com