Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hasat, kanlı

Kanlı Hasat

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kanlı Hasat

Kanlı Hasat

Herkes bir hiç!

Anlamsız yere yaşayan, hayatlarını saçmalıklarla renklendirmeye çalışan, koca bir hiç!

Ben de bir piçim!

Piç!

Yüzündeki kurnaz maskenin altında rolünü kusursuzca oynayan bir piç!

Şizofren değilim!

Asla!

İnsan kılığında bir cani Yalnız da değil Onun gibi binlercesi var Onlar Sokaklardaki temizliyorlardı Çete değillerdi Belirli amaçlara hizmet eden bir tarikat da değillerdi Sadece öldürüyorlardı ve dünyanın kıyametini koparacakları o günü bekliyorlardı

Kuralları koyan da uygulayan da onlardı Ama kuralları çiğneyecek birileri olmalıydı İşte, o kıyamet gününde büyük bir sürpriz onları bekliyordu Birilerinin kaderi tamamen değişecek ve farklı bir boyut alacaktı Dünyanın düzenini alt üst edecek olan bu sürpriz aslında büyük bir sırrın meyvesiydi

Sıra dışı ve hayal gücünüzü zorlayan bu muhteşem kurguyu okuduktan sonra gözlerinizi kapatın ve bir kez daha düşünün!
Neyi mi? Kendi içinizde büyüttüğünüz o, gizli kişiliği!

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
14,26 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com