|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akıl, başlayacak, gelecek, hırsızı, savaş, siber, uzayda |
![]() |
Akıl Hırsızı - (Gelecek Savaş Siber Uzayda Başlayacak) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akıl Hırsızı - (Gelecek Savaş Siber Uzayda Başlayacak)Akıl Hırsızı - (Gelecek Savaş Siber Uzayda Başlayacak) Şu anda, siz bu kitabın arka yüzünü okurken ben bilgisayarınızın içindekileri tek tek inceliyorum ![]() Evet, sizin bilgisayarınızdakileri ![]() Sizi ![]() Kitabı elinde tutan kişiyi ![]() E-postalarınızı okuyor, dijital ortamdaki resimlerinize ve internetten yüklediğiniz görüntülere bakıyor, en gizli belgelerinizi açıyor ve bir güzel okuyor ya da içeriğine bağlı olarak gülmekten yerlere yatıyorum ![]() Bana inanmadığınızı biliyorum ve öyle olmasını da yeğlerim; ama bunu bir düşünün ![]() Artık her şey internette var ve internetteki hiçbir şey ulaşılmaz değildir ![]() Genç bilgisayar korsanı Sam Wilson dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Telecomerica’nın bilgisayarına girer ![]() ![]() ![]() ![]() Her şeyin gittikçe kötüleştiği yakın gelecekte, bilgisayar klavyelerinin yerini nöro-kulaklıklar almıştır ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 11,71 TL |
![]() |
![]() |
|