Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerçekçi, imkansızı, iste

Gerçekçi Ol İmkansızı İste

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kısa bir süre geçtikten sonra silah sesleri ve yayl im ateşi baş gösterdi Bize doğru bir el silah sesi geldi mevzilerimize yerleşmek üzereydik ki Urbano koşarak geldi köpekleriyle ilerleyen bir mangaya rastlamış 9 arkadaş öteki yönde idiler nerede olduklarını bilmediğimden telaşa kapıldım oradan çıkabilmek için yolu düzelttiler ama ırmağa varamadık Mora Pombo Camba''vı Coco''yla oraya yolladık Onlar bir pusuya düşmüş olması muhtemel olan ekibe ulaşıncaya değin çantaları taşımak ve artçı görevi yapmak için uğraş verdik Ancak o sırada Miguel adamlarıyla çalılar arasından çıktı Şöyle olmuş Miguel patikada nöbetçi bırakmadan ilerlemiş ve hayvanları bulmak üzere çıkmış Leon bir köpeğin havlamasını duymuş ve Miguel önlem almak üzere geri dönmüş o esnada silah sesleri duyulmuş ve bir manganın onlarla ormanın arasında bir patikadan geçip ilerlemiş olduğunu görmüşler bunun üzerine kendileri için bir yol açmışlar

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,44 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com