Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fazla, kumkurdu

Daha Fazla Kumkurdu

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Daha Fazla Kumkurdu

Daha Fazla Kumkurdu

Zackarina ile altın parıltılı Kumkurdu’nun ilk kitapta başlayan dostlukları sürüyor Åsa Lind yine hikâyecikleri inciler gibi diziyor peş peşe Neler yok ki bu hikâyelerde: Aşk, anılar, ölüm, gerçek hatta sivrisinekler ve minik bir fare
Kumkurdu ile vakit geçirmek her zamanki gibi çok zevkli!

– Annemle babam bugün kitap okuyorlar, dedi Zackarina
Oturuyor da oturuyor, okuyor da okuyorlar
Kumkurdu başını kaldırdı Kulaklarını dikti
– Öyle mi? dedi Kitap mı okuyorlar?
– Evet, dedi Zackarina
Kumkurdu çok ilgilenmişti Evde ne tür kitaplar olduğunu öğrenmek istedi Kalın mıydı, ince mi? Ne renktiler? Ve nasıl koktuklarını da merak etmişti ve nasıl ses çıkarıyorlardı; örneğin üzerlerine vurulduğunda, ya da yaprakları karıştırılırken
– Sen kitaplardan hoşlanıyorsun bakıyorum, dedi Zackarina
Kumkurdu ona şaşkınlıkla baktı
– Sen ne diyorsun? dedi Onları ben yapıyorum!

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,32 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com