![]() |
Nar Taneleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Nar TaneleriNar Taneleri Doğan Hızlan arka kapak yazısıyla ![]() ![]() ![]() Yazdıklarınızı büyüdüğünüzde yeniden okuyun ![]() Doğan Hızlan Yazının kalıcılığı beni küçük yaşımdan beri etkilemiştir ![]() ![]() Öyküler ![]() ![]() ![]() Hepimizin anlatacağı, yazacağı bir öykü vardır ![]() ![]() Kitapta okuduğum yazılar, ilk kalem denemelerinin içtenliğini, titreşimini taşıyor ![]() Şimdi yazdıklarını okurken ileriyi düşünmeyebilirsiniz, gelecek yılları çok uzak görebilirsiniz ![]() Ama yıllar sonra -eskiden olsa sararmış kâğıtlardaki yazıları derdim- bu öykülerin yazarları tekrar bu kitabı okuduğunda, nereden nereye geldiğini, düşüncelerindeki, yaşamı algılamadaki ayrımı görecek ![]() Okur olarak bizler, geleceğin adından söz edilecek yazarlarının ilk metnini okuyacağız belki de! Dolayısıyla bu kitaptaki yazılar, yalnız hoş bir anı olarak kalmayacak, gelecekte bugüne ışık tutacak ![]() Bu kitaptan ben de alacağım, başka dostlarıma da almalarını salık vereceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kitapta yer alan çizimlerin, yazıların sahibi öğrenciler, ülkenin çeşitli yerlerinde okuma olanağı bulamayan yaşıtlarına / arkadaşlarına okuma imkânı verecekler ![]() ![]() Bir amaç için yazılanlar ayrı bir güzellik taşıyor benim için ![]() Umarım bu kitapta ismi geçen kardeşlerim, ileride yazmaya devam ederler ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 8,80 TL |
![]() |
![]() |
|