Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
nar, taneleri

Nar Taneleri

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nar Taneleri

Nar Taneleri

Doğan Hızlan arka kapak yazısıyla

Yazdıklarınızı büyüdüğünüzde yeniden okuyun
Doğan Hızlan

Yazının kalıcılığı beni küçük yaşımdan beri etkilemiştir Konuşmaların kanatlanarak uçup gittiğini düşündüğümde, hemen yazmaya başladım, belki de yazarlık isteğinin erken yaşlarda insanı gelip bulması böyle bir şeydi
Öyküler
Hepimizin anlatacağı, yazacağı bir öykü vardır Kendimize göre önemlidir, çünkü kişiliğimizin yansıması bu satırlarda kendini gösterir
Kitapta okuduğum yazılar, ilk kalem denemelerinin içtenliğini, titreşimini taşıyor
Şimdi yazdıklarını okurken ileriyi düşünmeyebilirsiniz, gelecek yılları çok uzak görebilirsiniz
Ama yıllar sonra -eskiden olsa sararmış kâğıtlardaki yazıları derdim- bu öykülerin yazarları tekrar bu kitabı okuduğunda, nereden nereye geldiğini, düşüncelerindeki, yaşamı algılamadaki ayrımı görecek
Okur olarak bizler, geleceğin adından söz edilecek yazarlarının ilk metnini okuyacağız belki de!
Dolayısıyla bu kitaptaki yazılar, yalnız hoş bir anı olarak kalmayacak, gelecekte bugüne ışık tutacak
Bu kitaptan ben de alacağım, başka dostlarıma da almalarını salık vereceğim Çünkü kutsal bir amaca gidecek bu kitabın gelirleri "Baba Beni Okula Gönder" kampanyası için ÇYDD’ye bağışlanacak

Kitapta yer alan çizimlerin, yazıların sahibi öğrenciler, ülkenin çeşitli yerlerinde okuma olanağı bulamayan yaşıtlarına / arkadaşlarına okuma imkânı verecekler Okula gidemeyenlerin gitmesini sağlayacak, bu yazıları ileride tekrar hatırladıklarında, toplumsal sorumlululuklarını sürdürmek isteyecekler
Bir amaç için yazılanlar ayrı bir güzellik taşıyor benim için
Umarım bu kitapta ismi geçen kardeşlerim, ileride yazmaya devam ederler Umarım ilerideki yaşlarda da bu kitapla gerçekleştirdikleri toplumsal görevin önemini bilirler ve aynı gayretle devam ederler

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,80 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com