![]() |
Hayata Dair / Ciltli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayata Dair / CiltliHayata Dair / Ciltli Tanrı bana, değiştirmeye muktedir olmadığım şeyleri kabul etmek olgunluğunu; değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek cesaretini ve aradaki farkı daima anlayabilmek basiretini versin ![]() İsteklerim, dualarım ve felsefem hep böyle olmuştur ![]() Uzun yıllardan beri okuduğum ve topladığım yazıları, oğluma ve gençlere gelecekte ışık tutabilmesi düşüncesi ile kitap yapmaya, daha doğrusu derlemeye karar verdim ![]() Yaptığım, Michel Eyguem Montaigne''in şu sözleri ile özetlenebilir ![]() Baylar, benim bütün yaptığım, önceden derlenmiş çiçeklerden bir demet oluşturmaktır ![]() ![]() Her insan bir yaşam ![]() Herkesin anlatacak bir hikâyesi ve öğretecek bir şeyleri var ![]() Bu kitabı hazırlarken, yapmaya çalıştığım bir babadan, bir oğulla, hayat hakkında, çeşitli düşünürlerin, yazarların tecrübelerini ve mümkün olduğunca günümüzde göz önünde bulunan kişilerin de yaşam hakkındaki görüşlerini aktarmaya çalışmak oldu ![]() İstedim ki, bu kitabı okurken sıkılmasın, bir sıra takip etmesin, çeşitli punto ve karakterlerle renkli olarak basıp göz zevkine hitap etsin, hangi sayfasını okursa düşünsün ve öğrensin ![]() Montesquieu şöyle diyor ![]() ![]() ![]() Ben böyle demiyorum; ama hayattaki tecrübelerin faturası ağır ![]() İstedim ki, tecrübeleri, hayat değirmeninin öğüttüğü öğütleri, elde edilen birçok şeyin aslında hiçbir şey etmediğini görüp anlatmak oldu ![]() Bu görüşlerden yararlanmak onlara ait ![]() Bu duygu ve düşüncelerle bir şeyler aktarabildiysem ne mutlu ![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() haber ver |
![]() |
![]() |
|