Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dağılan, herrr, kalbimin, köşesini, topladım

Topladım Dağılan Kalbimin Herrr Köşesini

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*]O cam kutuda uyuyan da masallarda Pamuk Prenses yalnızca Hakiki hayatlarda cam kutularda yüz milyon binlerce Pamuk Prens uyuyorBiricik annecikleri Cadı’nın zehirli elmalarından yiye yiye uyuşmuş vaziyetteler Uyuyorlar öyleHain Kadın’ın -küçücük bir kızken dahi- o cam tabutu sırtlayıp Pamuk Prens’i Cadı Annesi’nden, yedi cüce arkadaşlarından, Avcı Patronu’ndan ve Salaklar Salağı Babası’ndan kaçırması gerekiyorAtının eğerine atıp çıkıdık çıkıdık uzaklaşması Giderken zehrin Pamuk Prens’in ağzından dökülmesi Dökülen zehir yerine Hain Kız’ın Pamuk Prens’e yeni ve kendi imalatı zehirlerden yedirmesiBerbat oyunlar Zoraki hareketlerAma tüm o oyunları oynamanın, tezgâhları çevirmenin zaruretine daha parmak kadarken uyanan/uyandırılan kızlarO yüzden çok daha masum ve temiz, çok daha efendi ve salak, çok daha uzun zamanlar idare edebilir adamlar

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
5,68 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com