Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldım, araba, kadın, oldum

Araba Aldım Kadın Oldum

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Araba Aldım Kadın Oldum

Araba Aldım Kadın Oldum
[*] "Kırmızı ışıkta durdum Yanımdaki arabanın şoförü bir şey söylüyor gibi geldi Camı tamamen açıp dikkatli bir şekilde baktım, ne söylediğini anlamak için "Çok güzelsin yavrum!" dedi O güne kadar sadece sakattım, araba alınca birden kadın olmuştum Güldüm, teşekkür ettim Adam şaşırdı
Heyecandan her yanım titriyordu Otuzbeş yaşımdaydım ve hayatımda ilk kez bir erkek bana laf atıyordu Sonradan düşününce bunun aslında bir taciz olduğunu, başka bir kadının kızacağı bir şeyden hoşlandığımı fark ettim Yıllardır sokakta yürürken sadece alay etmek amacıyla, "Bak topal geçiyor!", "Vah vah pek de güzelmiş" gibi laflar atmıştı bana erkekler Oysa şimdi kadın olduğum için laf atıyorlardı
Tacizden hoşlanıyor olmamı kimselere anlatamıyordum Utanç verici bir şeydi ama hoşlanıyordum işte!"
"wwwbianetorg''ta yazılarını okuduğum "sakat bakış"ın yazarı Nazmiye Güçlü''yü tanıdığım için mutluyum O da "Sakatım ve mutluyum" diyor Siz muhtemelen sakat olup da mutlu olunamayacağını düşünüyorsunuz, itiraf edeyim ben de öyleydim Gazetelerde yazıları çıkan, Sakatlar Derneği ve İnsan Hakları Derneği''nde aktif olarak görev alan Nazmiye Güçlü''yü dinlerken bilmeden yaptıklarımdan utandım"
Elif ERGU (Vatan)

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,46 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com